avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, cum ar trebui sa arate adresa inaintata ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, cum ar trebui sa arate adresa inaintata către judecatorie ...

Buna ziua, cum ar trebui sa arate adresa inaintata către judecatorie de catre secretarul general a documentelor dovedidoare prevazute la art. 114, alin. (2), lit a) -e) din Codul Administrativ?
Buna ziua. La judecatorie se depun actiuni nu adrese.
Acestea trebuie sa respecte prevederile codului de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscrisuri comunicate fãrã acþiune. data de la care începe sã curgã termenul de comunicare a întâmpinãrii LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Am primit documentatia referitoare la un dosar in care am calitatea de parat iar din aceasta lipseste tocmai cererea de chemare in judecata, fara ... (vezi toată discuția)
Judecãtoria nu a fixat termen de judecatã în 30 zile de la depunerea plângerii contravenþionale costels87 costels87 Buna ziua. In data de 23 februarie 2013 am primit o amenda; am primit procesul verbal acasa pe 28 februarie/1 martie si am depus la judecatorie o contestatie ... (vezi toată discuția)
Executarea silitã prin poprire floreaionelm floreaionelm Înfiinţarea unei popriri solicitată de către \\"un consiliu local\\" pentru o amendă (pentru parcare) neplătită, solictare de înfiinţare adresată ... (vezi toată discuția)