avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul CM concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul CM concediu crestere copil

Buna ziua, avem o salariata care in perioada 07.2019-06.2020 a beneficiat de indemnizatie crestere copil. In data de 22.06.2020 s-a angajat la noi, iar in luna septembrie 2020 a primit un CM cod 01. Care va fi baza de calcul a CM? In luna iunie 2020 a obtinut venituri pentru cele 7 zile lucrate in cuantum de 970 lei, iar indemnizatia crestere copil este 1250 lei. Pt luna Iunie, se ia in calcul si venitul realizat la noi sau doar indemnizatia crestere copil, raportata la cele 20 de zile lucratoare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical Stefanaana Stefanaana Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea concediului medical pre si postnatal, daca sunt in somaj? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna seara, as dori si eu o informatie, va rog. Din decembrie 2009 pana in septembrie 2011, m-am aflat in concediu de ingrijire a copilului, cu o indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Somera insarcinata niko 94 niko 94 Buna ziua, o prietena este somera si este insarcinata, ar trebui sa nasca in 15 Octombrie, iar somaj are pana in 8 August.Somajul este in val de 420 lei.In ... (vezi toată discuția)