avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Locuiesc într-un cartier de case, cu cale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Locuiesc într-un cartier de case, cu cale de acces ...

Bună ziua. Locuiesc într-un cartier de case, cu cale de acces infundata. Vecinul din fata casei mele își parchează 2 mașini mari, transport marfa, și doua mașini mici în fata curții, eu le țin în curte pe parcare., uneori fiind foarte dificil de făcut parcarea pentru ca mașinile lui nu pemit un spațiu suficient. Vecinul de lângă mine vine la sfârșit de săptămână, sta 2 zile și pleacă, își lasă masina in fata porții lui,în aceste 2 zile iar vecinul problematic are tupeul sa ii spună sa își mute masina ca el nu încape cu duba, în condițiile în care una din mașinile mici o parchează fix în direcție cu poarta vecinului, motiv pentru care într-o zi ia aruncat o piatra în parbriz și i l-a spart (deși cu siguranță piatra trebuia sa aibă alta direcție, adica vecinul). El susține ca e drumul lui, ca el a lăsat mai mult și ca noi nu am avea drum, ca nu am lăsat, dar nici asta nu este adevărat, deoarece în contractul nostru de vânzare-cumpărare scrie ca avem cota parte din drum, plus ca drumul este al tuturor celor care locuiesc aici, atât prima cât și ultima casa. Când are chef cauta cearta, te ia de binedispus și îți taie tot cheful, mai și înjura și jicneste în toate nuanțele. Acum recent s-a luat ca să oprim farurile mașinii ca ii luminează curtea, în condițiile în care farurile mașinii sunt automate, adică pana nu se oprește motorul, rămân aprinse doar pozițiile, iar masina își face o regenerare uneori sau o lăsăm sa se răcească 2-3 minute când venim de la drum lung. Ce e de făcut cu un asemenea individ....isi lasă și câinele pe drum, care este destul de agresiv și mai are și tupeul sa spuna catre concubina lui"lasă-l in drum sa doar eu plătesc drumul asta", atunci când ii atrag atenția sa îl bage în curte ca pe acel drum se plimba copii, chiar și al meu, plimbat cu tricicleta. Putem depune o plângere ceva pentru deranj, ne-am saturat de prezenta lui, nimeni nu îl suporta și nu se înțelege cu el, fiind un individ foarte arogand, inganfat și plin de el.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Blocat acces garaj din curtea comuna. ce e de facut? danielradu danielradu Salutari! Locuiesc in Bucuresti, sector 2, intr-o curte comuna, cu 3 corpuri de vila intre ele fiind drum de acces. In fundul acestui drum se afla garajul meu. ... (vezi toată discuția)