avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună ziua! Am fost acționat în instanță de către firma de recuperare creanțe invest capital ltd malta. Sunt încadrat la cerere de valoare redusă. Am avut un abonament de telefonie mobilă la Telekom neachitat din data de 30.09.2015,iar aceștia din urmă în data de 21.12.2018 au încheiat un contract de cesiune creanță cu imvest capital ltd malta. Am primit ieri o comunicare adresă,de la judecătorie,in calitate de pârât,din sancțiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe și invoca excepții și că am obligația să depun întâmpinarea. Ca anexa la această comunicare,am și modalitățile prin care s-au înțeles cele două părți și contractul meu încheiat cu cei de la Telekom împreună cu facturile neachitate. Daca nu depun nici o întâmpinare, pot fi executat silit? In afară de salariu nu posed nici un fel de bun pe numele meu. Mi se poate pune poprire pe salariu?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
Marcel semaca, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 7 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce sa nu depuneti intampinare, nu inteleg?
Depuneti si cereti respingerea cererii pw motiv de implinire a termenului de prescriptie.
Mergeți la un avocat cu actele sa va redacteze întâmpinarea daca ny va descurcati.
Altfel, pe langa facturi si penalitati, veti plati si cheltuieli de judecata si de executare. Nu o sa stati toata viata fara bunuri si salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cu valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cornel2222 cornel2222 Bună ziua! Datoria către o firma de telefonie poate deveni titlu executoriu? Mai pe scurt un fost abonament la Telekom de care nu am fost mulțumit ptr. Ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)