Am o rugăminte: pe trotuarul din fața proprietății mele (pe o stradă puțin circulată de mașini) se adună un grup mare de persoane (care locuiesc în blocurile din apropiere) cu copii mici și foarte mici, extrem de gălăgioși și lăsați de părinți sî țipe cât vor...
La rugămintea mea să se mai mute și în fața altor porți, prin rotație :-), mi-au replicat într-un mod obraznic spunând că se află pe domeniu public și până la ora 22:00 au voie să facă oricât zgomot vor.
Vă rog să-mi dați un sfat care să mă ajute să rezolv într-un mod cât mai elegant această situație neplăcută.
Vă mulțumesc!
Eu as scoate o boxa afara si as pune* un gen de muzica care nu le place, asta la volum maxim.
Daca comenteaza... le spuneti ca sarbatoriti ziua pisicii... si aveti dreptul sa faceti asta pana la ora 22...
Inchideti geamul acela. Inteleg discomfortul, dar e o comunitate. Puteti incerca sa mergeti sa va integrati, presupun ca sunt vecini, socializeaza.
Daca depasesc o limita rezonabila, puteti chema politia sa ii amendeze. Totusi, tineti seama ca sunt vecinii dv. si ca, dupa asta, tot in zona vor locui.
Vă mulțumesc, însă nu-mi sunt vecini. Blocurile în care locuiesc sunt la distanță față de strada unde locuiesc, numai cu case.
Eu stau mult în grădină, nu mă pot baricada în casă. Poliția se exclude apriori.
Iar socializarea cu tineri atât de obraznici și tupeiști este iarăși exclusă, plus că - după nouă ore de serviciu - am nevoie de liniște și relaxare...
Vă mulțumesc încă o dată! Frigul mă va salva în curând de la astfel de episoade neplăcute.