avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat fizic de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat fizic de o persoană ...

Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat fizic de o persoană cunoscuta (am 3 martori dintre care doi minori 16 respectiv 17 ani) si agresiunea s-a terminat cu o infundatura in capota masinii cu un deviz de reparație de aproximativ 4000-4500 lei. Am amenintarile si jignirile de la care a pornit tot scandalul pe messenger fapte ce s au concretizat, țin sa mentionez ca in acea discuție nu am alimentat scandalul, raspunsul meu a fost un simplu like. Am sunat la 112, a venit un echipaj de la postul de poliție din comuna si dupa ce le-am povestit toata întâmplarea acestia au inceput sa ii recomande "patiseri" unde as putea repara masina, i-au dat termen ca pana luni, inclusiv sa am masina in service dar sambata seara baiatul mă suna sa ma duc ca a gasit pe cineva sa repare mașina, sambata pe la 17:00 in conditiile in care duminica dimineata la 04:30 aveam de facut un drum de 600km. A ramas sa mergem luni amândoi la secție dar el nu a venit si cand am ajuns acolo polițiștii au inceput ca piesa, respectiv capota este zgariata, este plina de chit, ma trimiteau la București ca stiu ei pe cineva, imi ofereau soluții ceea ce nu voiam. Capota este zgariata in unele locuri pentru ca a fost masina de polițist si părinții procurori dar chit nu are. Ieri a fost vorba sa ne prezentam azi amandoi dar el nu a venit si am depus o plangere in care am mentionat ce am scris mai sus plus martorii si alte amănunte. Acum va intreb pe dumneavoastra, ce trebuie sa fac in continuare? Se va incepe o anchetă si dupa se ajunge la tribunal? O sa fie de durata treaba asta? *Am uitat sa mentionez, am scos si certificat medico-legal pentru ca ma strans de gat si inca ma doare. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Pixi98 , utilizator 16:40, 7 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor, asa zis nedeclarat ContSters158047 ContSters158047 Buna ziua, Intr-una din zile mi-am gasit masina blocata in spate de un autoturism de AG. Dupa cateva claxoane a aparut si proprietarul care a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna casco mia_livia mia_livia Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)