avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incalcare art 336 alin 2 Solutie: Amână aplicarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incalcare art 336 alin 2 Solutie: Amână aplicarea pedepsei ...

Incalcare art 336 alin 2
Solutie: Amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare, pe termenul de supraveghere de 2 ani.
Ce se intampla cu permisul de conducere dupa aceasta hotarare?
In atentia Dl Avocat. Patrascu
Multumesc din suflet

Cel mai recent răspuns: ionut12737 , utilizator 19:20, 7 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu s-a stabilit ca obligatie sa nu conduceti in termenul de supraveghere, vi se restituie.
Va multumesc . Apreciez tot efortul dv si dragul cu care va dedicati acestei profesii!
Astazi am verficat soutia pe scurt pe portal. Banuiesc ca in comuicarea minuta voi gasii detaliile..
O seara minunata va doresc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu s-a stabilit ca obligatie sa nu conduceti in termenul de supraveghere, vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Amanare aplicare pedeapsa alcool la volan. Bobo12 Bobo12 Buna ziua. In 13.05.2016 am fost prins conducand un vehicul sub influenta alcoolului cu 0.54 fiola si 1.20, respectiv 1.10 in sane pe raza judetului ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)