avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara,daca un imprumut la banca a fost cesionat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara,daca un imprumut la banca a fost cesionat catre o ...

Buna seara,daca un imprumut la banca a fost cesionat catre o firma de recuperare,care a vandut creanta la alta firma,care la randul ei a vandut la alta,si care la randul ei a vandut la prima firma ,cea initiala se calculeaza dobanda?multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2004 preluat de firma de recuperare cerber16v cerber16v Buna Ziua. Am avut un imprumut din 2004, am platit o mare parte din el , si la un moment dat nu am mai platit. Banca mi-a crescut dobanda timp de trei ani. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? banca a cesionat creanta ioanabucurescu ioanabucurescu Buna ziua, Am un imprumut la o banca din tara noastra cu termen de rambursare 10 ani.Anul trecut am facut o restructurare,urmand ca dupa o perioada de 1 an sa ... (vezi toată discuția)
Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante meme1234 meme1234 as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta ... (vezi toată discuția)