Buna ziua,
Am un imprumut la o banca din tara noastra cu termen de rambursare 10 ani.Anul trecut am facut o restructurare,urmand ca dupa o perioada de 1 an sa reiau platile la creditul initial. Ni sa spus ca nu vom plati dobanda la acel an urmanda ca dupa ce se incheie sa revenim la suma pe care o plateam inainte, sau daca dorim o perioada mai scurta de rambursare sa spunem atunci cand reluam .Acum sunt sunata de o firma de recuperare creante prin care sunt anuntata ca nu am platit o suma de..... aceasta insemnand dobanda la acel an. Mi se pare corect sa platesc dobanda dar nu mi se pare corect faptul ca eu nu pot include acea suma (dobanda aferenta anului restructurat),in creditul care a ramas.Mi-au stabilit o suma pe 8 ani si nu pot face nimic in acest sens ptr. ca a fost restructurare,doar sa platesc anticipat,altceva nu.Ma puteti ajuta cu alte informatii?,va rog.
Dacă ATI fost contactata de către o firma de recuperare creante este foarte clar ca banca a cesionat creanta către acea firma , deci legătura Dvs contractuala cu banca a încetat, practic orice discuție si negociere de acum înainte urmând sa o purtati cu reprezentanții acelei societăți de recuperare creante.B-)
Datorie banca
vioreldodan
Buna ziua! M-am inscris azi pe site-ul dvs pt a afla niste raspunsuri competente la o pb pe care o am cu o anumita banca. Am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)