avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperare!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperare!!!!!!!!!

exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca?
Nu prea am inteles ce solicitati, va raspund tot pe scurt: Depinde de contractul incheiat
un raspuns sincer: nu.
Daca interesul dvs se datoreaza unui credit restant,varianta o constituie achitarea acestuia
m-au trecut la firma de recuperare fara sa ma notifice in niciun fel, nici pe mine ca eram titulara creditului, nici pe coplatitori. am cerut un extras de rambursare a creditului dar banca refuza sa mi-l dea spunandu-mi ca nu mai este de competenta lor ca acum creditul meu este la suport colect. cei de la firma de recuperare ma pun sa achit creditul intr-un an, dar eu nu am aceasta posibilitate deoarece este un credit imobiliar. nu am semnat cu firma de recuperare niciun act. ce e de facut?
Contactati recuperatorul ,in vederea negocierii unei esalonari a restantelor

Alte discuții în legătură

Credit - cesionat unei societati recuperari creante criss_dv criss_dv Buna ziua,ieri am primit o notificare de la aceasta firma ca trebuie sa achit in 15 zile calendaristice suma de 41000euro sau ma executa silit.Nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa apelez la un avocat? enu_90 enu_90 Buna ziua! In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale ipotecar la BCR pe 300 de luni.Timp de 9 luni am platit ratele iar urmatoarele 3 luni am platit o ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)