Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns. An un PFA pe care l=am folosit pana in anul 2014, dupa care nu am mai avut nicio activitate. Din 2015, nu am mai depus nicio declaratie. Acum as dori sa inchid acest PFA. Ce pasi ar fii de facut? La ANAF pe Ghiseul.ro am obligatii fiscale de platit, dar nu sunt detalii de unde provin. Banuiesc ca de la acest PFA.
Mergeti la unitatea ANAF teritoriala de care apartineti cu CNP si verificati daca nu s-au intocmit declaratii din oficiu si, in functie de raspuns, depuneti declaratiile pe anii respectivi pe zero. Apoi mergeti la Oficiul Registrului Comertului si desfiintati PFA. Nu va costa nimic.
Desfiintare pfa
flor4
Buna ziua,
Am si eu o problema spinoasa pentru mine, sunt convinsa ca usoara pentru cine stie.
Am un pfa (fratele meu dar nu conteaza) este inscris la adm ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf
alinatr
Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa
ContSters488364
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)