avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt deja pensionat anticipat partial, si m-ar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt deja pensionat anticipat partial, si m-ar interesa sa aflu ...

Sunt deja pensionat anticipat partial, si m-ar interesa sa aflu daca pot beneficia (in sensul eliminarii penalitatilor) pana la indeplinirea varstei de 65 ani peste 8 luni, de prevederile Legii nr. 212 din 30 septembrie 2020, fiind din Onesti, localitate nou adaugata pe lista.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 23:03, 9 Octombrie 2020
Fiind deja pensionar nu mai puteti benefia de acea reducere.
Se ap;lica doar viitorilor pensionari.
Multumesc.
Nu as putea renunta (printr-o varianta de intrerupere) , pentru un timp scurt, la statutul de pensionar si apoi sa depun iarasi dosar de pensionare ?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata daca am lucrat într-o firmă din onești ... Andronache 1 Andronache 1 Pensionare anticipata Daca am lucrat într-o firmă din Onești de pe platforma petrochimica având până în 2011 grupa 2 , pot beneficia de reducerea cu 2 ... (vezi toată discuția)
Pensionari si probleme juridice muntea_ileana@yahoo.ro muntea_ileana@yahoo.ro Beneficiez de pensie anticipata partial si de reducere de 2 ani la varsta de pensionare din legea 213\\2020,mentionez ca sant de gen feminin si am 56 de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un barbat nascut la data de 10.01.1959 cand are dreptul sa iasa la pensie dar in cazul unei femei nascute la data de 20.06.1961( cu 3 ... (vezi toată discuția)