avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Poate Primaria, prin serviciul specializat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Poate Primaria, prin serviciul specializat de control ...

Buna ziua.
Poate Primaria, prin serviciul specializat de control al As.de Proprietari, sa verifice contractele incheiate la nivelul asociatiei cu privire la panourile de publicitate sau pentru alte surse provenite din inchirieri ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:18, 8 Octombrie 2020
Teoretic....
Legea 196/2018
Articolul 10
(1)Autoritatile administratiei publice locale organizeaza in cadrul aparatului de specialitate al primarului un compartiment specializat in sprijinirea, indrumarea si controlul asociatiilor de proprietari.
..............
(4)Compartimentele prevazute la alin. (1) exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari.

Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
latka, utilizator
Buna ziua.
M-am referit stric la contracte, daca poate verifica aceste documente?
Multumesc.
Și eu v-am răspuns. Doriți sa scrie explicit in lege ca verifica acele contracte? Eu cred ca nu e nevoie, art. 70 din lege spune ca toate veniturile obținute de asociație alimentează fondul de reparații, deci vor trebui înregistrate financiar-contabil. Din punctul meu de vedere se vor verifica respectivele contracte, care sunt sursa acelor venituri.

adymy a scris:

Buna ziua.
M-am referit stric la contracte, daca poate verifica aceste documente?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere asociatie de proprietari! Marsilia Marsilia Unde se poate face o sesizare pt asociatia de proprietari? Cine o poate controla? (vezi toată discuția)
Am devenit de curând proprietar de apartament și mi sa cerut de la asociație o taxa de 70 de ron pt schimbarea fisei cu evidenta apartamentului pe motiv ca să schimbat proprietarul. e normal?? Galeho76 Galeho76 Am cumpărat de curând un apartament și mi sa spus de către asociatia de la bloc ca trebuie plătită o taxa de 70 lei pt schimbarea fisei apartamentului de ... (vezi toată discuția)
Serv. cgugoasa cgugoasa As dori sa stiu ce atributii legale are personalul din primarie din compartimentul <Relatii cu asociatiile de proprietari>. Se pare ca exista niste ... (vezi toată discuția)