avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dupa infiintarea unei PFA prin ONRC
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dupa infiintarea unei PFA prin ONRC

Buna ziua,

- Dupa infiintarea unei PFA prin ONRC, pe langa depunerea declaratiei unice estimative, mai este necesara inregistrarea fiscala la ANAF in decurs de 30 zile sau informatiile sunt automat transmise de catre ONRC?

- Si inca o intrebare, mai este obligatorie procurarea unei stampile?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: davidw , utilizator 09:22, 9 Octombrie 2020
Prin depunerea declaratiei unice tocmai v-ati inregistrat la ANAF.

Nu mai este obligatorie stampila, dar multi o folosesc.
Multumesc mult pentru clarificari!

Iulian Manea a scris:

Prin depunerea declaratiei unice tocmai v-ati inregistrat la ANAF.

Nu mai este obligatorie stampila, dar multi o folosesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Stampila unui srl-d bob02008 bob02008 Cate tipuri de stampile este necesar sa fac? Daca am infiintat srl-D-ul intr-un judet , si momentan sunt mutat in alt judet cu treaba, as putea face stampila ... (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa infiintarea unei firme distribution distribution Buna seara si la multi ani! As dori sa aflu..dupa inmatricularea unei SC care sunt urmatorii pasi care trebuie facuti? Deschiderea contului ... (vezi toată discuția)