avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare forma societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare forma societate

Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati in urmatoare situatie ( daca se poate):
care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ca o societatea romaneasca (SRL), ce are capitalul social detinut 100% de o societate straina, italiana, sa poata devenii parte a societatii straine ( punct de lucru cred al societatii cu sediul in Italia?)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriela-jupanschi , utilizator 17:02, 11 Octombrie 2020
Lamuriti aici: "
sa poata devenii parte a societatii straine ( punct de lucru cred al societatii cu sediul in Italia?"
Cred ca este vorba de a transforma societatea romana in sediu secundar al societatii italiene. Metoda ce se utilizeaza este oare fuziunea prin absorbtie?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sucursala societate in italia marian2015 marian2015 Doresc sa infiintez o sucursala a unei societati in Italia. Precizez ca sucursala se va ocupa de vanzare onlie flori in Italia. Care este statutul juridic si ... (vezi toată discuția)
Cesiune sau exprimare incorecta? contima contima Rog frumos elucidati-ma si pe mine intr-o problema. Cineva doreste (dar poate nu s-a exprimat bine..) sa cesioneze 90 % din partile sociale ale firmei sale ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)