avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Astept ridicarea certificatului medio ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Astept ridicarea certificatului medio legal. Am fost ...

Buna ziua. Astept ridicarea certificatului medio legal. Am fost agresata de fostul iubit ma ars cu tigarea pe fata am degetul mic rupt în 3 locuri și ma tras de par în curte plus alte leziuni...ma batut cu pumnii și picioarele în cap. Vroiam daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cam cate zile de îngrijiri medicale ar putea să mi dea.de la spital mi au zis sa stau cel puțin cu mana in gips pt o perioadă de 21 de zile.multumesc pt eventualele raspunsuri
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca va poate spune cineva, asteptati sa va iasa CML.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Stiu ca nimeni nu poate să mi spuna exact.ma gândeam doar la o informație o presupunere...
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

acest răspuns util
Chiar nu va poate spune decât INML-ul...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Buna ziua pt 45 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care am fost bătută de concubin care este pedeapsa pentru acesta? Aproximativ...va multumesc!
acest răspuns util
ART. 193 c.p.
Lovirea sau alte violenţe
(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal art.180 Marcel_123 Marcel_123 La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)
Agresiune fizica din partea unui politist gigisabile gigisabile salut agresarea fizica de un orang al politiei cum se pedepseste daca am 4 zile de spitalizare...? (vezi toată discuția)
Sanctiuni bataie RazvanMihaiA RazvanMihaiA Buna seara, M-am batut cu un prieten acesta s-a dus la medico legal si a scos certificat , are 3 copci dar nu este batut rau doar la buza are problemele ... (vezi toată discuția)