avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Imi pot coasigura unul dintre parinti care nu are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Imi pot coasigura unul dintre parinti care nu are venituri?

Salutare! Imi pot coasigura unul dintre parinti ce realizeaza in prezent venit 0 ? Mentionez ca am toate contributiile platite la stat , dar sunt angajat de 4 luni , nefiind angajat anterior . Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 9 Octombrie 2020
Coasigurat 2020: Cum poți fi asigurat la sănătate, fără costuri, dacă te ia cineva în întreținere
www.avocatnet.ro/articol_504...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată ... Mariis Mariis Buna ziua Daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată medical și suferă de glanda tiroida ne tratata și a slăbit foarte mult la 40 kg , și nici ... (vezi toată discuția)
Coasigurat sănătate. bună ziua. dacă eu sunt în concediu ... MarilenaR MarilenaR Coasigurat sănătate. Bună ziua. Dacă eu sunt în concediu de creștere copil, pot sa îmi coasigur tatăl la sănătate? Si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
Salut! unde pot gasi un model de cerere pt a coasigura pe cineva? ... jdavidx jdavidx Salut! Unde pot gasi un model de cerere pt a coasigura pe cineva? Pe internet gasesc doar model pt angajat. Multumesc (vezi toată discuția)