avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salut! Unde pot gasi un model de cerere pt a coasigura ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salut! Unde pot gasi un model de cerere pt a coasigura pe cineva? ...

Salut! Unde pot gasi un model de cerere pt a coasigura pe cineva? Pe internet gasesc doar model pt angajat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 12 Ianuarie 2024
Nu exista cereri pentru coasigurat .

Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora.

Detalii
[ link extern ]
Pe site ul Cnas, si mai peste tot sunt modele de cerere, deci nu inteleg cum spuneti dvs ca nu exista. Problema e ca sunt modele pt anagajator. nu pt pfa.

De exemplu aici : [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mai cititi bine modelul de cerere .. este facuta de catre cel care este asigurat si ia un coasigurat , nu este facuta de coasigurat ...

Asta am si intrebat domnule….. credeam ca se intelege. Eu am pfa ul…. si doresc un model ca sa pot lua in coasigurare le cineva, oare chiar nu se intelege?
Cornel Vasile a scris:

Mai cititi bine modelul de cerere .. este facuta de catre cel care este asigurat si ia un coasigurat , nu este facuta de coasigurat ...

Cum pot PFA-urile să asigure pe cineva la sănătate în 2023
www.avocatnet.ro/articol_504...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, vreau sa coasigur sotia nu gasesc niciunde ce proceduri ... bluesky_c3 bluesky_c3 PFA, vreau sa coasigur sotia Nu gasesc niciunde ce proceduri trebuie sa urmez pentru a coasigura sotia pe PFA-ul meu. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. (vezi toată discuția)
Doresc să o iau pe mama că coasigurat, ea nu înregistrează ... Motani Motani Doresc să o iau pe mama că coasigurat,ea nu înregistrează niciun venit în momentul de față ,dar are pe numele ei un apartament,o garsoniera și o ... (vezi toată discuția)
Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)