avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despăgubire racordare gaze Buna ziua Am făcut cerere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despăgubire racordare gaze Buna ziua Am făcut cerere la Distri ...

Despăgubire racordare gaze

Buna ziua

Am făcut cerere la Distri Gaz și au venit de la o firma autorizata să facă săpătură și să monteze conducta..
M-am trezit la poarta cu un cetățean care pretinde 2500 lei despăgubire și îmi flutura in fața un P-V scris de mana...să-i dau bani...desigur am refuzat.
Conducta principala a străzii este montata de peste 10 ani.
Nu exista o asociație constituită a investitorilor conductei.

Refuzul meu de_a plati este justificat de faptul că cetățeanul nu mi_a făcut dovada calității sale de investitor,adică nu mi_a arătat contractul de investiție sa vad și eu daca el este cu adevărat cel care inițial a plătit lucrarea străzii.

Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:29, 9 Octombrie 2020
Refuzul dumneavoastra este justificat. Cetateanul respectiv trebuie sa faca dovada aducerii conductei principale pe strada, indiferent cand. Daca face dovada, atunci sunteti bun de plata.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Probleme locatari conducta gaz proprietar George1905 George1905 Buna. Sunt co-proprietar cu inca o persoana pe conducta de gaz din scara blocului. In anul 2003 cand am facut sedinta cu toti locatarii blocului pentru a ... (vezi toată discuția)