avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am un proces in instanta pentru diferenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am un proces in instanta pentru diferenta de salarii ...

Buna ziua. Am un proces in instanta pentru diferenta de salarii neplatite. Mentionez ca am avut salariu pe tara din care sau platit lunar contributiile la stat si salariu de 9 euro pe franta plus diurna 35. Acum la efectuarea expertizei sau calculat veniturile in euro din care sau scazut veniturile in lei. Dar pe toata perioada delegarii am beneficiat de ambele salarii eu platind contributii lunar. Este normal sa scada leii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 9 Octombrie 2020
Cine v-a platit doua salarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cutepov cutepov La calcularea ICCse ia in calcul diurna??????Exemplu salariu lunar net4629+66ron/zi diurna lunar1980 activitatea firmei se desfasoara in Franta...deci la ... (vezi toată discuția)
Clarificare salariu minim si diurna personal aflat in delegare in strainatate mariuscox mariuscox Am urmatoarea situatie in cadrul firmei la care lucrez. Am solicitat si Directiei de Finante un punct de vedere, dar au fost foarte evazivi. Societatea ... (vezi toată discuția)
Diurna externa SLDTimisoara SLDTimisoara Buna ziua,avem 2 intrebari: 1.La o diurna externa de 35E /zi ,ce contributii i se retin salariatului? 2.Ni s-a aprobat diurna de 35E/zi cu data de ... (vezi toată discuția)