avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CORONAVIRUS-CARANTINA Buna ziua, Daca o persoana vine ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CORONAVIRUS-CARANTINA Buna ziua, Daca o persoana vine din SUA si ramane in carantina ...

Buna ziua,
Daca o persoana vine din SUA si ramane in carantina la domiciliu, celelalte persoane care locuiesc la acel domiciliu trebuie sa stea si ele in carantina 14 zile ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:14, 10 Octombrie 2020
Dacă intra în contact cu acea persoana, bineînțeles.
Va dati seama ca logica este aceea de a nu infecta si alte persoane.
Altfel, ar fi putut umbla aiurea pe strada.

Mie personal imi pare o masura inutila in acest moment intrucat suntem coplesiti de numarul de infectari din tara.
Nu ati fost testat?

In Bucuresti daca intalnesti 500 de persoane te infectezi, daca am inteles eu bine.Si in cateva zile poti intalni 500 de persoane.
Te poti infecta si daca intalnesti mai putine persoane dar totul este aleatoriu si tine de sansa si nesansa fiecaruia conjugata cu sansa altor persoane care se pot infecta la randul lor aiurea si sa te infecteze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea carantinarii CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea carantinarii. LEGEA nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)