avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua Care este situatia unui angajat aflat 14 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua Care este situatia unui angajat aflat 14 zile in izolare ...

Buna ziua
Care este situatia unui angajat aflat 14 zile in izolare din cauza covid-19?
Este platit normal,este in concediu medical,este in concediu fara plata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 07:59, 12 Ianuarie 2021
Dacă este pozitiv beneficiaza de concediu medical.
E negativ.E contact al unei persoane pozitive.Care este situatia in care ramine negativ.?
Daca s-a dispus izolarea de DSP trebuie sa primeasca banii pe concediul medical.Este o situatie atipica, un caz special.
In caz contrar angajatul ar avea dreptul sa mearga la munca fiind dreptului lui de a merge la munca.
Dreptul la munca nu poate fi interzis decat in condițiile legii.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Imi pare rau ca nu am fost destul de explicit in enunțul intrebarii.
Da,este in izolare,din dispozitia DSP.
Va primi concediu medical, de la medicul său de familie, dacă e înregistrat de DSP.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu următoarea întrebare ținând cont de ... crangasug crangasug Bună ziua, Am și eu următoarea întrebare ținând cont de situația actuală din Romania: in momentul de față, daca te îmbolnăvești de COVID nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artenealexandra artenealexandra Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma de curierat in Bucuresti. Sufera de astm bronsic cu tratament permanent. Doctorul de familie i-a eliberat o ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)