avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Am si eu o intrebare. In ce conditii s-ar ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Am si eu o intrebare. In ce conditii s-ar putea anula ...

Buna seara!
Am si eu o intrebare. In ce conditii s-ar putea anula o diploma de licenta?
Mentionez ca eu am studiat la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, 4 ani, iar in ultimul an nu am reusit sa imi iau licenta din pricina unor neintelegeri in familie.
Ulterior, parintii m-au fortat sa imi dau licenta la o facultate locala din Targu Jiu ( ca sa imi fi luat licenta in Bucuresti trebuia sa dau admitere din nou), iar acest lucru mi-a afectat din pacate sanatatea.
Mi-as dori sa stiu daca ar fi posibil sa imi anulez diploma pe care o am ca sa o pot lua acolo unde mi-am efectuat studiile.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:46, 13 Octombrie 2020
Mi-as dori sa stiu daca ar fi posibil sa imi anulez diploma pe care o am

pe ce motiv ? doar daca e vorba de un plagiat, se anuleaza, daca e obtinuta legal, de ce ati anula-o ? nu va incurca cu nimic.
important e ce faceti mai departe, nu diploma conteaza, unde e obtinuta.

ca sa imi fi luat licenta in Bucuresti trebuia sa dau admitere din nou


pai de ce ? daca nu ati luat examenul de licenta, mai dadeati din nou anul urmator.
Asa este regulamentul la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept. Daca nu iti poti sustine licenta in anul in care trebuie, practic esti exmatriculat si pentru a o sustine trebuie sa dai admitere din nou. Este foarte aiurea, mai ales cand investesti taxe si munca...
dar asta este situatia
Cat despre diploma pe care o am, am explicat mai sus ca nu mi-am dorit sa o sustin acolo si ca mi- a afectat sanatatea somatizat. E in regula, am vrut doar sa pun o intrebare.
nu cred ca daca nu dadeati licenta la alta facultate, ar fi trebuit sa reluati cursurile.
acuma sigur ca daca v-ati luati licenta, nu mai puteti sustine pe aceleasi cursuri, licenta la facultatea d edrept.
nu se poate anula acea diploma ca e emisa legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Am o problema noua..... BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu diploma de licenta plagiata marianstrungaru marianstrungaru Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. Un student sustine lucrarea de licenta in 2010 si promoveaza. Lucrarea este plagiata dar nimeni nu sesizeaza. In 2017 ... (vezi toată discuția)