avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da examen 13/15?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da examen 13/15?

In urma pierderii unei contestatii si nepredarii a permisului de conducere, pedeapsa mea s-a majorat la 60 zile .
Am permis de 4 ani iar in ultimii 2 ani a mai fost suspenadat.
Nu am beneficiat nici macar o data de reducerea perioadei de suspendare prin sustinerea examenului 13/15 .
Pot sustine examenul pentru reducerea perioadei ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:47, 11 Octombrie 2020
Puteți da, pentru reducere la 45 de zile, în condițiile art. 104 din Oug 195 /2002 :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi s-a retinut permisul pe o perioada de 60 zile. ... Monyk22 Monyk22 Buna ziua! Mi s-a retinut permisul pe o perioada de 60 zile. Am facut contestatie si am pierdut. Mi s-au dat cele 30 zile pentru apel si pe data de 03.01.2023 ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei ... alinayahoo alinayahoo Care este termenul de depunere a cererii pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului ? (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)