avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Ma numesc Marcel Iliescu. Am 39 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Ma numesc Marcel Iliescu. Am 39 ani vechime în ...

Bună seara. Ma numesc Marcel Iliescu. Am 39 ani vechime în câmpul muncii. Ultimii 7 ani, am fost angajat cu 2 ore/zi....pentru asigurări de sănătate. Întrebarea este;, dacă se plătește pentru veche în munca,... Este posibil să renunț la cei 7ani, care ma dau înapoi la calcularea pensiei? Menționez, ca în 2017 am ieșit cu o pensie de 878 lei... Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata elenaca elenaca vreau sa stiu, daca la iesirea la pensie anticipata se ia in calcul si un contract de 2 ore la o alta firma ca vechime in munca sau se calculeaza doar la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Vanelu Vanelu Buna seara, ma numesc Florin, in aprilie implinesc 60 de ani si am o vechime de 39 de ani in campul muncii. In ce conditii pot iesi la pensie ( anticipat, ... (vezi toată discuția)