O angajata care se afla in concediu de crestere a copilului pana pe 13.12.2020 si-a reluat activitatea astazi la o alta companie fara sa anunte precedentul angajator ca doreste incheierea raporturilor de munca si sa inainteze o demisie. Cum trebuie procedat in acest caz? In primul rand ii incetez suspendarea contractului in Revisal astazi, cu data incetarii suspendarii maine si tot astazi ii incetez contractul cu data de maine in baza unei demsii art. 55, lit. b?
II pastrati suspendarea pana la data specificata, 13,12,2020 si apoi ii puteti inceta suspendarea si trece absenta nemotivata.
La un numar de absente o puteti cerceta disciplinar pentru asta si aplica sanctiunile prevazute in legislatie.
Asta daca nu o sa doreasca sa demisioneze pana atunci...
Art 55 b
vladuro
Buna Seara.Am si eu o mica problema va rog din suflet sa-mi raspundeti,maine la ora 07:00 trebuie sa iau decizia.Lucrez de 2 ani de zile la o firma si m-am ... (vezi toată discuția)
Demisie
ContSters151108
Vreau sa renunt la actualul job pentru ca mi-am gasit altul.Daca vreau sa-mi dau demisia cat sunt obligata sa mai stau pentru ca nu as vrea sa ma trezesc data ... (vezi toată discuția)