avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Bunicii mei au fost deportati in URSS in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Bunicii mei au fost deportati in URSS in perioada ...

Buna ziua! Bunicii mei au fost deportati in URSS in perioada 1945 - 1951. Nu au beneficiat de decretul lege 118/1990 deoarece ambii au decedat in anii '70. Matusa mea (fiica celor depoartati), poate sa beneficieze de DL 118/1990 actualizat in 2020 cu legea 130? Daca raspunsul este afirmativ, cu ce document poate sa demonstreze perioada de deportare a parintilor ei?

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)
Modificari privind legea 118/90 Biancanieve Biancanieve Buna ziua! Bunica mea a fost deportata in fosta URSS din 1945 - 1949. De asemenea a fost si sotul ei care a decedat in 2009. Pentru faptul de a fii deportata ... (vezi toată discuția)