avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce masuri se pot lua impotriva unui locatar de bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce masuri se pot lua impotriva unui locatar de bloc care confunda ...

Ce masuri se pot lua impotriva unui locatar de bloc care confunda spatiul comun cu spatiul personal (Ex: balcon de sevici inchis in interes propriu, covoare intinse pe balustrada din scara blocului, usacator inchis in interes propriu, dulap instalat in scara blocului)? Este imposibil sa discuti civilizat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 08:47, 20 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il puteti notifica oficial, nu doar verbal. Daca nu se conformeaza va puteti adresa instantei.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba despre parte comuna condominiu,,conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari administreaza aceasta suprafata comuna
Asociatia de proprietari in regulamentul de ordine interioara dispune reguli generale pentru utilizat parte comuna condominiu
Dv ca simplu proprietar,eventual puteti sesiza reprezentantul legal al asociatiei de proprietari=presedintele de asociatie sa desfasoare acte si actiuni pentru respectarea dispozitiilor in vigoare referitoare la utilizarea partii comune de condominiu
Reclamatul la asociatie (presedinte, CEx, etc) = Apa de ploaie, adica mai pe intelesul tuturor, sa-i ia boii de la bicicleta, deoarece asociatia nu poate da sanctiuni.
Din experienta dumneavoastra, ce sansa de reusita ar avea un astfel de proces?
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
Maria-A T, utilizator
te complici mult cu procesul

notificat in scris de catre asociatie ca pana la data de.... sa elibereze spatiile comune

faceti o echipa de 2-3 barbati si depozitati bulendrele in fata blocului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Depozitare biciclete de balustrada Doina7470 Doina7470 A devebit un obicei:vecini depoziteaza pe scară, legat de balustrada biciclete. Ce cale legala am sa-i rog sa nu le mai tina de balustrada oferind ideea unei ... (vezi toată discuția)
Parcarea bicicletelor in scara blocului vzsolt vzsolt Buna ziua! Dupa o discutie apriga cu un vecin, m-am gindit sa intreb: Am dreptul sa imi tin bicicleta in scara blocului? :-/ Mentionez ca nu impiedica ... (vezi toată discuția)