avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de lauzie dupa somaj - cum se calculeaza?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de lauzie dupa somaj - cum se calculeaza?

Concediu de lauzie
In ultimii 2 ani am fost angajată 12 luni la o firma(2020 februarie) după care 6 luni am întrat în șomaj(pana în august) .În 7septrmbrie am născut. Am depus actele pentru concediu de lauzie 42 de zile obligatorii. Întrebarea mea este cum se calculează concediul dacă am avut venitul 500 RON (adică șomajul)
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Legea acordarii prenatalului siskoady siskoady va rog frumos sa imi spune-ti la cate saptamani se acorda prenatalu.Eu am 30 saptamani cand imi expira riscul maternal eu am numarat zilele si dupa mine as ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post natal malenadiva malenadiva Buna seara, Am incercat sa deslusesc misterul singura, insa am gasit atatea variante pe atatea forumuri, incat nu mai stiu ce este de actualitate si ce ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si ccc laurentiuu laurentiuu Din iulie 2014 pana cand am nascut 11 noiembrie 2014 am avut un venit brut de 1000 lei (net 741) , iar din 1 decembrie 2013 pana la 31 iunie 2014, am avut un ... (vezi toată discuția)