avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Latura teren la drum pietruit (domeniu public)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Latura teren la drum pietruit (domeniu public)

Buna ziua,

Detin un teren care pe una din laturi se invecineaza cu un drum public pietruit. Ultimele masuratori cadastrale, care figureaza si in evidentele de la cadastru, nu coincid cu pozitia gardului dinspre drum. Cum as putea sa aflu (eventual cu coordonate Stereo 70) care este limita domeniului public, pentru ca acestea nu figureaza in schitele disponibile la ANCPI (eTerra)?
In situatia in care rezulta ca gardul existent este pozitionat pe domeniul public, as vrea sa-l retrag pe limita de proprietate, iar in cazul in care limita domeniului public coincide cu pozitia gardului, as vrea sa-mi actualizez masuratorile cadastrale si sa operez o rectificare de limite cadastrale si de suprafata pe teren.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
cpypst, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce tip de actiune trebuie introdusa in cazul unei suprapuneri virtuale de terenuri? supperbog supperbog Precizari prealabile: - 2 terenuri invecinate se suprapun din cauza unor erori ivite cu prilejul masuratorilor cadastrale si stabilirii coordonatelor. Unul ... (vezi toată discuția)
Coordonatele stereo ale unui teren, conform actului cadastral, nu sunt recunoscute la delimitarea "cu ruleta a unui teren cumparat Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am cumparat un teren, cu acte cadastrale in regula, cu coordonate stereo insa la punerea in posesie vanzatorul a facut o delimitare cu ruleta luand un ... (vezi toată discuția)
Modificare carte funciara fara acordul meu erhabe erhabe Buna ziua Am cumparat o casa in afara Bucurestiului si am avut probleme legate de teren cu o batrana din vecinatate.Am contactat un expert cadastral pentru ... (vezi toată discuția)