avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale E obligatorie autorizatia de la Primarie pentru o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

E obligatorie autorizatia de la Primarie pentru o societate nou infiintata?

Societatea nou infiintata are ca domeniu principal de activitate pompe funebre . Punctul de lucru situat intr-un spatiu proprietate privata are o suprafata de 75 mp .
La infiintarea societatii la ORC cat si la deschiderea si autorizarea punctului de lucru am depus declaratia pe proprie raspundere.
1.In acest caz concret mai este nevoie de obtinerea avizelor de la pompieri , de la APM ,DSP si DSV?
2.Dar de la Primarie este necesara vreo autorizatie?Trebuie declarat ceva la Primarie?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:40, 22 Decembrie 2009
1.Nu
2.Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)
Autorizatie de la primarie? ucam ucam O societate nou infiintata cu domeniu nealimentar cu un punct de lucru de o suprafata de 75 mp -spatiu proprietate privata- trebuie sa obtina o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)