avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum se procedează \"pentru o mutație fara acte\" ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum se procedează "pentru o mutație fara acte" Mama mea are ...

Cum se procedează "pentru o mutație fara acte"
Mama mea are nevoie de cineva ca sa o ia in spatiu pentru a primi ajutor din comuna mea, si am vorbit cu o persoana si mi a spus că poate sa faca mutație fara acte cu cineva de acolo si as vrea sa stiu cum se procedează
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:34, 13 Octombrie 2020
oare ce vreti sa spuneti ?
isi poate face viza de flotant, fara sa isi schimbe buletinul. cineva va trebui sa o ia in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)