avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, V-aș rămâne îndatorat dacă mi-ați ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, V-aș rămâne îndatorat dacă mi-ați arăta modalitatea ...

Bună ziua, V-aș rămâne îndatorat
dacă mi-ați arăta modalitatea de calcul a anilor pentru vechime muncă în următoarea situație : născut-septembrie 1963 ; vîrsta : 57 ani : angajat în muncă la 01. 08. 1981 . Lucrez și în prezent în același
loc ca la angajare. Condițiile de muncă sunt de gr. a2a, respectiv deosebite . În perioada 01. 01. 1983 ~ 01. 04. 2001 am recunoscuta grupa a doua de muncă. Vechime neîntreruptă 39 ani . Cînd voi avea condiții de pensionare ? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionare - buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu cind ... claudia.24 claudia.24 PENSIONARE - Buna ziua , v-as ruga sa ma ajutati sa aflu CIND SE POATE PENSIONA o persoana-barbat cu urmatoarea situatie = nascut septembrie 1963 , ANGAJAT LA ... (vezi toată discuția)
Informații pensionare nelu 2009tm nelu 2009tm Buna ziua ,as vrea sa aflu ,va rog , daca ma pot pensiona ,chiar si anticipat avind urmatoarea situatie ; barbat nascut in septembrie 1963 ,lucrez de la 18 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie Tudora vacarus Tudora vacarus 08 29 1963 anul nașterii 25 ani lucrați grupa a2 a 1 an șomaj 4 ani și 4 luni cotizații cind pot ieși la pensie? (vezi toată discuția)