avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinul a ocupat spatiul de sub casa scarii cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinul a ocupat spatiul de sub casa scarii cu ajutorul asoc.de ...

vecinul a ocupat spatiul de sub casa scarii cu ajutorul asoc.de proprietari,avand acte notariale si semnatura a 18 locatari din 20,eu nu am semnat.ce pot face in acest caz pt a elibera spatiul? multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:06, 13 Octombrie 2020
plangere la Inspectia in constructii
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamatia la ISC o faceți în baza art. 102 alin 1, litera g) din legea 196 /2018. Amenda e de minim 5000 Ron.

In același timp faceți și o reclamație la primărie, pentru încălcarea de către președinte și CEx din asociație a art. 102 alin 1 litera e). Nu s-a respectat art. 43 din legea 196 /2018. Era nevoie și de semnătura dvs.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! locuiesc la demisol si vecinul de vis a vis a construit ... Otilia Proca Otilia Proca Buna seara! Locuiesc la demisol si vecinul de vis a vis a construit o debara inchizand practic spatiul de sub scari, astfel incat intre usa mea si peretele ... (vezi toată discuția)
Contraventie lege 196/2018 art 102, alin 1, lit g - cine e competent? Marron Marron Buna ziua, Azi am primit răspunsul Inspectoratului de Stat in Constructii la o petitie prin care sesizam o neregula, neregula care este contraventie conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proprietar care si-a facut modificari la baie ... capy2008 capy2008 Buna ziua! Am un propritar care si-a facut modificari la baie si imi curge mie apa in tavan . Am spart la mine si am vazut ca este de la el, de la inbinari ... (vezi toată discuția)