avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara. Sunt funcționar public, raportul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara. Sunt funcționar public, raportul de serviciu este ...

Buna seara. Sunt funcționar public, raportul de serviciu este pe perioada nedeterminata dar momentan activitatea mea este suspendată deoarece sunt in concediu pentru creșterea copilului. Se organizează concurs de promovare dar mi s-a spus ca nu pot participa. Condițiile le îndeplinesc. De ce nu pot participa? Din cauza ca am raportul suspendat? Nu mi s-a spus de ce. In baza carei legi nu pot participa? Multumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. Cu respect.

Alte discuții în legătură

Concurs promovare mari32 mari32 Buna ziua. Lucrez ca funcționar public, contractul este pe perioada nedeterminata, iar de aproximativ doua luni sunt in concediu de risc maternal, deci ... (vezi toată discuția)
Suspendare secretar comuna? dan18dana18 dan18dana18 o alta problema stringenta...secretarul unei comunei este suspendat pe perioada nedeterminata si locul este declarat temporar vacant si evident ocupat cu aviz ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind legea 188/1999 brescanu_cristi brescanu_cristi Buna ziua. Am nelamuriri privind Legea 188/1999 privind functionarii publici la art. 65 [i]\"(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional ... (vezi toată discuția)