avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colaborare cu persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colaborare cu persoane fizice

Dețin o platforma ce ajuta producatorii locali sa-si vândă produsele online.
Am descoperit niste persoane foarte talentate în zona ce se ocupa creează produse hand made si as dori sa colaborez cu ele.
1. Cum pot colabora ținând cont ca niciunul nu dețin firma?
2. Exista vreo soluție printr-un parteneriat sau ceva prin care sa-i ajut sa vândă produsele fara sa fie nevoiți sa detina firma?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
sbbo95, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie pentru a comercializa produse handmade adelitta adelitta Buna seara, De ceva timp produc bijuterii hand made. M-am hotarat de curand sa imi fac un site si sa incerc sa vand pe online. Insa imi doresc sa pot emite ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)