avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mulțumesc tare mult pentru răspunsuri. M-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mulțumesc tare mult pentru răspunsuri. M-am documentat dar ...

Mulțumesc tare mult pentru răspunsuri. M-am documentat dar nu sunt lămurită 100%. Pot sa divorțez la notar de o persoana privata de libertate, sau nu? Majoritatea spun ca se poate face procura speciala pentru înaintarea divorțului dar pentru luarea deciziei și semnarea divorțului trebuie sa fim amândoi fizic și personal. Asa este? Singura varianta e sa merg în instanta? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 14 Octombrie 2020
www.avocatnet.ro/forum/discu...


trebuie sa continuati discutia inceputa pe aceasta tema, altfel, nu se intelege despre ce vorbiti.
Asa este?

asa este, nu puteti divorta la notar, ci doar in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin mediere gabicont gabicont Buna ziua, se poate face un divort prin mediere. Sot plecat in strainatate de 11 ani . Nu poate venii dar este de acord. Se poate face si in lipsa acestuia ... (vezi toată discuția)
Mulțumesc ptr răspuns.dar notarul a sugerat sa revin după ... Ral1 Ral1 Mulțumesc ptr răspuns.dar notarul a sugerat sa revin după ce se scoate din ipoteca..sau este alta varianta? (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)