avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un model contract ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un model contract prestari ...

Buna ziua ,ma poate ajuta cineva cu un model contract prestari serviciu curatenie si raport de activitate lunara pentru pfa ?
Bună ziua,
Raportul de activitate lunara ar trebui sa cuprinda: luna/anul, prestator si beneficiar, activitatea si descrierea acesteia, orele lucrate, semnaturile partilor.
In ceea ce priveste contractul, puteti apela la un jurist. forum-ul nu permite atasarea unor modele.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat Baltă Adriana-Veronica, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate dependenta sau independenta? irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Societatea X are incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA. PFA-ul lucreaza la sediul sau, nu foloseste baza materiala a clientului si ... (vezi toată discuția)
Activitate dependenta irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Societatea X are incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA. PFA-ul lucreaza la sediul sau, nu foloseste baza materiala a clientului si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie daca se poate incheia contract prestari servicii cu o persoana fizica pentru a face curatenie ... (vezi toată discuția)