avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Urmeaza sa vand un autovehicul unei persoane juridice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Urmeaza sa vand un autovehicul unei persoane juridice

Buna ziua,
Urmeaza sa vand un autovehicul unei persoane juridice si am inteles ca trebuie sa depun o declaratie ca acest bun este din patrimoniul personal pentru a nu plati impozit pe venit, intrebarea mea este unde pot face aceasta declaratie?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declarare autoturism administratia financiara ancapo ancapo am cumarat o masina de la un coleg de-al meu, am facut contract de vanzare cumarare, el s-a dusla administratia financiara de care apartinea, si-a obtinut ... (vezi toată discuția)
Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Lexy Mika Lexy Mika Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit vânzare auto LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! Am o nelămurire și sper ca voi găsi aici un răspuns corect: urmează sa vand o masina, proprietate personală. Voi plăti impozit pe venit ... (vezi toată discuția)