avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit vânzare auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit vânzare auto

Bună ziua! Am o nelămurire și sper ca voi găsi aici un răspuns corect: urmează sa vand o masina, proprietate personală. Voi plăti impozit pe venit pentru suma obținută din aceasta tranzacție sau este valabila scutirea de la impozit a persoanelor fizice în aceasta speță? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: LaviniaGusu , utilizator 19:25, 8 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti datora impozit pe venit pentru situatia vanzarii autoturismului dv.
Daca insa veti vinde mai multe autoturisme, veti datora un impozit pe venit incepand cu cel de-al treilea autoturism vandut intr-un an calendaristic.
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto catre firma romyca26 romyca26 Salut, Daca am vandut o masina (persoana fizica) catre o firma(persoana juridica) trebuie sa platesc impozit la stat? Daca da ...cat la suta din suma trecuta ... (vezi toată discuția)
Impozit venit vanzari apartamrnte ili47 ili47 buna, intrebare mea ar fi : cum se calculeaza impozitul de venit in cazul vanzarii de apartamente cu caracter de continuitate de catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)