avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se intampla daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se intampla daca sunt proprietari ...

buna ziua,

va rog sa imi spuneti ce se intampla daca sunt proprietari in bloc care nu au deus cererea de adeziune la asoc de proprietar si nu exista un act aditional pentru inscrierea in acordul de asociere. nu au drept de vot sau care sunt consecintele?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:06, 14 Octombrie 2020
Buna ziua,
Nu au drept de vot dar hotararile asociatiei se aplica si dumnealor.
Cititi legea 196/2018 si o sa lamuriti mai multe aspecte.
multumesc, este valabil presupun si pentru cei care nu au facut succesiunea dupa parinti, corect?
Dap, se poate trece cu restanta proprietarul de drept si cand se ajunge la o anumita suma, se poate cere executarea silita in instanta.
Conform disp L nr 196/2018 nu pot participa si nu pot vota in cadrul adunarii generale decat locatarii care detin calitatea de proprietari si care au incheiat acord de asociere cu asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)
Despre asociatia de proprietar Bihorului Bihorului Buna ziua,apelez la profesionalismul persoanelor in cauza cu intrebarea: daca sunt proprietar sunt si membru al asociatiei sau nu,si pt a devenii care sunt ... (vezi toată discuția)
Membru asociație de proprietari justmematza justmematza Bună seara, Există următoarea situație: am adresa din buletin în blocul X de mai mulți ani, însă Nu sunt proprietarul apartamentului și nici nu ... (vezi toată discuția)