avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa intru in somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa intru in somaj?

Buna ziua
Am fost in concediu medical 183 de zile( cu posibilitatea de a prelungi inca 90 zile ) , nu sunt operata dar am probleme grave la coloana. Sunt unic intretinator de familie , mama a 2 copii minori. Firma la care lucram nu mi au platit salariile de mult si nu ma mai pot intoarce. Pot beneficia de somaj? sau ce sa fac sa beneficiez de un salariu. Am incercat din luna iunie sa mi caut ceva operator Pc sau lucru la birou ca nu mai am voie sa stau in picioare. Procesul de recupererare a creantelor este pe rol , dar ma intereseaza daca pot beneficia de somaj daca nu mi se acorda cele 90 zile prelungire
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 183 zile in somaj Raluca Iolanda Raluca Iolanda Buna ziua As dori sa intreb ceva pentru matusa mea. In martie 2011 a suferit o interventie chirurgicala pe coloana. Rezultatul operatiei nu a fost cel ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cate zile, maxim, se poate beneficia? ContSters76466 ContSters76466 Ma intereseaza de cate zile - maxim (90, 120 sau 180 de zile?) - de concediu medical poate beneficia un angajat, pana cand se impune pensionarea lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in caz de accident rutier! RAMONA42 RAMONA42 In luna iunie a acestui an am avut un accident rutier destul de grav, din care m-am ales cu numeroase fracturi si am suferit o serie de operatii. Momentan sunt ... (vezi toată discuția)