avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! După repunerea pe funcție câștigată ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! După repunerea pe funcție câștigată definitiv ...

Buna ziua! După repunerea pe funcție câștigată definitiv in apel, școala nu mi a calculat drepturile,inflația și dobânda penalizatoare conform HJ. Mi am dat demisia cu ART 81.8,motivata... a dat decizie cu 81.7. Pentru hartuire și neîndeplinirea HJ,schimbarea ART din demisie voi deschide proces. Trebuia azi (zi de sal) sa îmi primesc drepturile. Refuza! Menționez ca a fost sancționată de ITM și ISCIR a oprit centralele din camera tehnica unde mi a amenajat biroul. Sănătatea mea este deteriorata grav.

Alte discuții în legătură

Birou administrator in camera tehnica a celor 3 centrale Nividi Nividi Buna ziua! Am câștigat in apel un proces cu repunere in funcție cu data demiterii. M au invitat la școala pe 23.06 fără ora. Decizia de angajare a fost ... (vezi toată discuția)
Reducere post informatician cnss cnss Sunt incadrat prin concurs ca informatician (anul 2006). In urma cu circa 5-7 luni, ajutorul programator debutant, care lucra cu mine in sala a depus demisia. ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ancaiftode ancaiftode Am nevoie de un sfat profesionist. Astazi am ajuns la serviciu si am fost chemata in biroul sefului pentru a-mi spune sa plec acasa pentru ca am prea mult ... (vezi toată discuția)