avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de amanet cu vanzari preponderent online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de amanet cu vanzari preponderent online

Buna ziua, as vrea sa deschid o casa de amanet cu vanzari preponderent online (pe site dedicat) plus deplasare la domiciliul clientului pentru evaluarea produsului, intocmirea contractului de amanet si plata sumei convenite pentru respectivul bun. Bineinteles, va exista si un punct de lucru, dar nu sunt interesat sa lucrez cu cu program, angajati. In firma vom fi doi asociati, incercam sa facem o selectie a clientilor(sa evitam produse furate si clienti indoielnici), lucrand preponderent online si prin comis voiajori. Stiti firme specializate care se pot ocupa integral de infiintarea firmei, inregistrarea la BNR si alte autorizatii, avize necesare? Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor , standurilor , chioscurilor si pietelor ; activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii tarabostes1989 tarabostes1989 Buna ziua . Referitor la titlul subiectului , ceea ce ar insemna , un comert ambulant \" din poarta in poarta \" as vrea sa stiu ce acte trebuie sa detin in ... (vezi toată discuția)