avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raportarea de mediu anuala pe deseuri si ape uzate pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raportarea de mediu anuala pe deseuri si ape uzate pt o societate

Buna ziua! Am o mare nelamurire in legatura cu raportarea de mediu anuala pe deseuri si ape uzate pt o societate A care a inchiriat spatiu de la o societate B.(in ctr-ul de inchiriere B ii ofera si utilitatile incluse in cuantumul chiriei lunare) Soc. A trebuie sa depuna raportare pe deseuri si apa uzata anual(cf autoriz de mediu), insa nu primeste nici un buletin de analiza de la apa si nici un tichet de deseuri de la firma care ridica. toate aceste doc sunt emise pe numele societatii B care are si ctr. Intrebare : cum face societate A raportari daca nu are nici un document prin care sa demostreze ca duce deseurile(si in ce cantitate) in spatiul amenajat special , si apa pe care o deverseaza indeplineste standardele NTPA de apa uzata? cum face chiriasul raportarea anuala? va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu-vanzare deseuri gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)