avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am închiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am închiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc

Buna ziua, am închiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc pe care l-am amenajat ca laborator de cofetarie cu spatiu de vânzare. Pt amenajare cei de la primărie mi-au cerut in certificatul de urbanism pe lângă Autorizațiile necesare de la isu, mediu, dsp și DSV, un acord al coproprietarilor.
Țin sa precizez ca acest spatiu a fost conceput de la bun început ca spatiu comercial. Problema ar fi ca nu mai exista asociație de proprietari in locație. Cum pot rezolva aceasta situația?
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 15 Octombrie 2020
Solicitati oficial la serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala care sa va comunice daca la imobilul situat la adresa X exista sau nu infiintata persoana juridica =asociatie de proprietai
Cu documentul eliberat de primarie compensati documentul care ar fi trebuit sa il obtineti de la asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini CristiDragomir1010 CristiDragomir1010 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie - spatiu comercial la parter de bloc a carui destinatie a fost schimbata din spatiu comercial in noua destinatie conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la ... NEMES ALIN NEMES ALIN Buna ziua! La inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la parterul unei case si l-am amenajat cu distinatia fast food.Tin sa mentionez ca CF-ul este pe ... (vezi toată discuția)
Laborator cofetărie - autorizații dsp, isu bună ziua! am găsit ... V Irina V Irina Laborator cofetărie - autorizații DSP, ISU Bună ziua! Am găsit un spațiu la parterul unui bloc unde doresc să deschid un laborator de cofetărie ... (vezi toată discuția)