avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații și acte necesare laborator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații și acte necesare laborator

Bună ziua!

Am deschis un mic atelier de ciocolată (60mp). Am deschis punctul de lucru și am obținut și autorizația DSV.

Am nevoie de ceva de la DSP, ISU sau primărie, având în vedere suprafața mică?

De ce alte acte mai este nevoie, să le am în cazul unui control?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: oana.osc , utilizator 14:08, 10 Martie 2025
Autorizatie de functionare de la primarie. Veti plati impozit la primarie pentru spatiu.
Trebuie sa declarati venitul la ANAF in vederea impozitarii si taxarii.
Mulțumesc! Spațiul este închiriat (contract ANAF). Mai este necesar și la primărie?

De la ISU și DSP nu am nevoie de nimic?

Este necesar și un contract DDD?

POPA GHEORGHE a scris:

Autorizatie de functionare de la primarie. Veti plati impozit la primarie pentru spatiu.
Trebuie sa declarati venitul la ANAF in vederea impozitarii si taxarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la ... NEMES ALIN NEMES ALIN Buna ziua! La inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la parterul unei case si l-am amenajat cu distinatia fast food.Tin sa mentionez ca CF-ul este pe ... (vezi toată discuția)