avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumparat cauciucuri pentru autoturism de la un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumparat cauciucuri pentru autoturism de la un comerciat care ...

Am cumparat cauciucuri pentru autoturism de la un comerciat care avea expuse la vanzare caucicuri avand dot 2020 iar cand am ajuns acasa am constatat ca dotul este 2018 .Ma consider inselat ,cum pot rezolva situatia ?

Alte discuții în legătură

Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
O tentativa de inselaciune online marioshik marioshik in data de 3.12.2010 am comandat pe un site care gazduia un magazin online un produs care avea pretul stabilit la 5 la suta din valoarea lui,mentionez ca si ... (vezi toată discuția)