avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... latime drum acces privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

latime drum acces privat

Sunt interesat sa achizitionez o casa intr-un complex format din 4 case. Accesul in curte se face pe un drum de acces privat care are 3 m latime si 17 m lungime.
Am vazut in diverse discutii ca latimea minima ar fi de 3.5 m insa am vazut si variante care precizeaza ca latimea minima este de 3 m.
Care dintre cele doua este adevarata 3 m sau 3.5 m si ce probleme pot avea cu acest drum?

Alte discuții în legătură

Latimea drumului de acces vizitator_buc vizitator_buc Buna ziua, este pentru prima oara cand foloesc acest forum...daca ar putea cineva sa ma lamureasca in cateva cuvinte despre autorizatia de constructii a unei ... (vezi toată discuția)
Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la locuinta proprietate personala Daniel_1970 Daniel_1970 Buna ziua, Locuiesc cu parintii la casa, proprietate personala a acestora, locuinta construita de parintii mei pe un teren primit de zestre de la parintii ... (vezi toată discuția)