avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În cazul unui divort de comun acord la notariat unde ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În cazul unui divort de comun acord la notariat unde s-a declarat ...

În cazul unui divort de comun acord la notariat unde s-a declarat ca vor ramane copiii(9 ani si 3 ani varsta)cu mama la adresa din buletin actuala se poate ca ulterior mama si copiii sa plece la o alta adresa fara acordul tatalui?Custodia copiiilor e comuna.Mama nu ar mai dori sa locuiasca în aceiasi casa cu fostul sot
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:01, 15 Octombrie 2020
Poate pleca la o altă adresă, dar tatăl trebuie anunțat, astfel încât să aibă posibilitatea de a vizita minorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare domiciliu minori după divorț octavian_d octavian_d Bună ziua tuturor, Mă adresez dvs. cu o problemă spinoasă referitor la modificarea domiciliului minorilor după divorț. Datele problemei sunt ... (vezi toată discuția)